[BBC] Vacancy Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Paffen I I.Paffen at han.nl
Thu May 7 14:16:24 CEST 2009


Dear Madam/Dear Sir,

Would you please be so kind to inform all your list members about this vacancy (see text below) at the HAN University (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, HAN).

Kind regards,

Hans Wanningen
Recruiment Officer
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

E: Personeelsadvertenties at han.nl<mailto:Personeelsadvertenties at han.nl>
T: (024) 353 04 85  P: Postbus 30011, 6503 HN Nijmegen
F: (024) 344 97 94  B: Heyendaalseweg 141 (kamer N 01.150)
6525 AJ Nijmegen; werkdagen: ma., di., wo., do.ochtend

Vacancy:

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek (FT) voor de campus in Nijmegen zo spoedig mogelijk een

Docent Bio-informatica                  0,8-1,0 fte

Wat zijn uw werkzaamheden?

U verzorgt onderwijs in de Nederlandse en Engelse taal voor alle studiejaren. U ontwikkelt nieuw competentiegericht onderwijs en past bestaand onderwijs aan. Ook begeleidt u leerprocessen (onder andere in de rol van tutor en expert) en stages en afstudeeropdrachten, zowel nationaal als internationaal. U voert scholings- en onderzoeksactiviteiten uit voor externe relaties.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt:
-  een academisch denk- en werkniveau op het gebied van bio-informatica
- kennis van en ervaring met moleculaire biologie
- bij voorkeur deskundigheid in programmeren en/of chemie
- affiniteit met onderwijs

U bent:
- communicatief en sociaal vaardig
- enthousiast en flexibel
- resultaatgericht
- collegiaal

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.203,83  (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Meer over de HAN vindt u op www.han.nl<http://www.han.nl/>. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer C.W. van Verseveld, Directeur, T (024) 353 19 05.

Hebt u belangstelling?

Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Reageert u dan voor 20 mei 2009 door uw sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Service Unit P&O, t.a.v. mevrouw E. Straalman, Postbus 5375, 6802 EJ Arnhem. U kunt ook solliciteren via e-mail: Edith.Straalman at han.nl<mailto:Edith.Straalman at han.nl> Wilt u daarbij vacaturenummer 09-068 vermelden? De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 27 en 29 mei 2009.

Waar gaat u werken?
De Faculteit Techniek verzorgt de technische opleidingen van de HAN. Studenten volgen competentiegericht onderwijs in moderne werkvormen en in diverse trajecten, zoals in voltijd, deeltijd en duaal. Ze worden opgeleid tot gekwalificeerde bachelors/ingenieurs in het specifieke beroepenveld. Medewerkers van de Faculteit Techniek (FT) kunnen naast het leveren van een bijdrage aan het reguliere onderwijs, ook activiteiten verrichten voor post-hbo-, internationale en masteropleidingen, voor toegepaste onderzoeksopdrachten van én voor bedrijven en instellingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://maillist.psb.ugent.be/pipermail/bbclist/attachments/20090507/b624d430/attachment-0001.html 


More information about the BBClist mailing list