[BBC] [DUTCH] Vacature Docent Moleculaire Biologie/Bio-informatica

Bruggen Martijn van der Martijn.vanderBruggen at han.nl
Fri Apr 29 17:16:29 CEST 2011


De Faculteit Techniek zoekt voor de campus in Nijmegen zo spoedig mogelijk een

Docent  Moleculaire Biologie/Bio-informatica         0,8-1,0 fte


Standplaats: Nijmegen











De Faculteit Techniek (FT) verzorgt de technische opleidingen van de HAN. Studenten volgen er competentiegericht onderwijs in moderne werkvormen en in diverse trajecten, zoals in voltijd, deeltijd en duaal. Ze worden opgeleid tot gekwalificeerde bachelors/ingenieurs in het specifieke beroepenveld. Medewerkers van de faculteit kunnen naast het leveren van een bijdrage aan het reguliere onderwijs, ook activiteiten verrichten voor post-hbo-, internationale en masteropleidingen, voor toegepaste onderzoeksopdrachten van én voor bedrijven en instellingen.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt competentiegericht onderwijs in het Nederlands en Engels voor alle studiejaren van de opleidingen Bio-informatica en Biologisch Laboratorium Onderwijs. U begeleidt leerprocessen (onder andere in de rol van tutor, expert en studieloopbaanbegeleider) en stages en afstudeeropdrachten, zowel in binnen- als buitenland. U past bestaand onderwijs aan en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuw onderwijs. Eventueel voert u ook scholings- en onderzoeksactiviteiten uit voor externe relaties.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een afgeronde gerichte opleiding, academisch denk- en werkniveau en passie voor onderwijs. U hebt gedegen kennis van en werkervaring in de moleculaire biologie en bio-informatica. Bij voorkeur hebt u ervaring met programmeren/scripting, bijvoorbeeld Python, Java of SQL. U bent communicatief en sociaal vaardig. U bent enthousiast en flexibel en resultaatgericht. Tot slot bent u collegiaal.

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. U wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 1. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.365,16 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer C.W. van Verseveld, Directeur, T (024) 353 19 05.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 12 mei 2011 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. Geltink, Secretaresse P&O, T (026) 369 15 51.


Link naar vacature: http://ssl1.peoplexs.com/Peoplexs22/CandidatesPortalNoLogin/Vacancy.cfm?PortalID=3387&VacatureID=153701&BedrijfID=0
Link naar HAN vacatures: http://www.han.nl/start/corporate/werken-bij-de-han/vacatures/


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://maillist.psb.ugent.be/pipermail/bbclist/attachments/20110429/efc953fb/attachment.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.gif
Type: image/gif
Size: 43 bytes
Desc: image001.gif
Url : https://maillist.psb.ugent.be/pipermail/bbclist/attachments/20110429/efc953fb/attachment.gif 


More information about the BBClist mailing list