[BBC] [DUTCH] Vacature docent praktijkonderwijs HAN Nijmegen

Bruggen Martijn van der Martijn.vanderBruggen at han.nl
Tue Oct 6 21:12:24 CEST 2015


De Faculteit Techniek zoekt voor de campus in Nijmegen per direct



Docent PraktijkOnderwijs Bio-informatica (0,8 - 1,0 .fte)



De Faculteit Techniek (FT) verzorgt de technische opleidingen van de HAN. Studenten volgen er competentiegericht onderwijs in moderne werkvormen en in diverse trajecten, zoals in voltijd, deeltijd en duaal. Ze worden opgeleid tot gekwalificeerde bachelors/ingenieurs in het specifieke beroepenveld. Medewerkers van de faculteit zijn werkzaam in het reguliere onderwijs en mogelijk ook in post-hbo-, internationale en masteropleidingen, en voor onderzoeksopdrachten van én voor bedrijven en instellingen.

Het Instituut Applied Sciences van de Faculteit Techniek leidt zijn studenten op tot (laboratorium)medewerkers in het chemische, biologische, medische en bio-informatica- beroepenveld. Een hecht team geeft hier op moderne en enthousiaste wijze gestalte aan.



Wat zijn uw werkzaamheden?

U begeleidt leerprocessen met name in de rol van praktijkdocent (bio)informatica, tutor voor de opleiding bio-informatica. U bent vooral werkzaam in het 1e en 2e leerjaar van de opleiding.



Wat zijn uw kwaliteiten?

U hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van de bio-informatica.

U bent communicatief, sociaal vaardig en collegiaal. U bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig.



Wat bieden wij u?

Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar. De aanstelling is van tijdelijke aard. U wordt aangesteld in de functie van Instructeur PraktijkOnderwijs (IPO).



Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer M. van der Bruggen, opleidingscoördinator Bio-informatica T (06) 55 20 63 44 of via Martijn.vanderBruggen at han.nl<mailto:Martijn.vanderBruggen at han.nl>



Hebt u belangstelling?

Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Sollicitaties kunnen rechtstreeks naar de contactpersoon worden verstuurd. Deze dienen uiterlijk maandag 12 oktober binnen zijn.




-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://maillist.psb.ugent.be/pipermail/bbclist/attachments/20151006/98bab21e/attachment.html>


More information about the BBClist mailing list